Σύγχρονο Χημείο στη Λευκωσία

Εξετάσεις αίματος χωρίς ραντεβού, με τα αποτελέσματα έτοιμα άμεσα.

Στείλτε μας email

promitheas.cy@gmail.com

Επισκεφθείτε το ιατρείο μας

Γεώργιου Γρίβα Διγενή 36Β-
Ισόγειο, Λευκωσίας 1066

Ώρες Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή
7.00 π.μ. - 7.00 μ.μ.

Πρότυπο Χημείο - Αξιόπιστα Αποτελέσματα

Το χημείο Προμηθέας στη Λευκωσία Κύπρου ξεχωρίζει για το φιλικό προσωπικό του, την άμεση εξυπηρέτηση και την αξιοπιστία ως προς τα αποτελέσματα των εργαστηριακών του εξετάσεων. Διαθέτει καινοτόμο εργαστηριακό εξοπλισμό, διαπίστευση εργαστηριακών εξετάσεων ISO 9001:2015 και ιατρικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης.

Στο επίκεντρο όλων των υπηρεσιών μας βρίσκεται ο εξεταζόμενος και οι ανάγκες του. Είτε έρχεστε για απλές προληπτικές εξετάσεις αίματος, είτε για εξειδικευμένες εξετάσεις, στόχος μας είναι η πρόληψη και η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση. Επιπλέον, διαθέτουμε κινητή ομάδα δειγματοληψίας με έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό για την εξυπηρέτηση ασθενών που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Για αιμοληψίες, δεχόμαστε εξεταζόμενους χωρίς ραντεβού.

Εργαστηριακές Εξετάσεις

Μικροβιολογικές Εξετάσεις

Διενέργεια εξετάσεων για την ανίχνευση και τη μελέτη μικροοργανισμών, όπως καλλιέργειες βιολογικών υγρών, αντιβιόγραμμα ή αναζήτηση παρασίτων σε διάφορα θρεπτικά συστατικά.

Εξετάσεις Αίματος

Οι αιματολογικές εξετάσεις επικεντρώνονται στο αιμοποιητικό σύστημα και τα όργανά του, χρησιμοποιώντας σύγχρονους αναλυτές, με σκοπό τη διάγνωση ασθενειών.

Ανοσολογικές Εξετάσεις

Με τις ανοσολογικές εξετάσεις ανιχνεύονται αυτοάνοσα και λοιμώδη νοσήματα. Χρειάζονται μια μικρή προετοιμασία για την οποία θα σας ενημερώσει το έμπειρο προσωπικό μας.

Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας

Ο ιατρικός έλεγχος πριν το χειρουργείο περιλαμβάνει εργαστηριακές εξετάσεις ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση υγείας του ασθενούς και να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή της επέμβασης.

Προεγχειρητικός Έλεγχος

Κάθε χρόνο, πολλοί ασθενείς υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις, είτε για σοβαρές παθήσεις, είτε για λιγότερο σημαντικά αίτια, ή για να βελτιώσουν κάτι στην εμφάνισή τους.

Τεστ Ανίχνευσης Κορονοϊού

Το χημείο μας διεξάγει τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, Rapid Test και PCR, με τη λήψη δείγματος από το ρινοφαρυγγικό σύστημα. Τα αποτελέσματα παραδίδονται άμεσα.

Ενδοκρινολογικές - Ορμονολογικές Εξετάσεις

Ο ορμονικός έλεγχος ενδείκνυται για τον σακχαρώδη διαβήτη, τον θυρεοειδή αδένα, την οστεοπόρωση, τις διαταραχές περιόδου και ανάπτυξης και για παθήσεις των επινεφριδίων.

Προληπτικός Έλεγχος - Check-Up

Ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία, καθότι δείχνει σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός ακόμα κι αν δεν υπάρχουν ανησυχητικά συμπτώματα.

Γονιδιακός Έλεγχος (Τεστ DNA)

Ο γενετικός έλεγχος ανιχνεύει την ύπαρξη παθογόνων κληρονομούμενων μεταλλάξεων σε κάποιο γονίδιο που σχετίζεται με την ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου.

Κατ’ Οίκον Αιμοληψία

Η αιμοληψία στο σπίτι του ασθενούς ή σε γραφεία εργασίας γίνεται μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού από το έμπειρο κι εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό μας.

Φωτογραφίες του Χημείου Λευκωσίας

Βρείτε μας σε έναν ασφαλή, άνετο, φιλικό και μοντέρνο χώρο στη Λευκωσία
Scroll to Top