Κατ’ Οίκον Αιμοληψία Λευκωσία

Εγγυημένα αξιόπιστα & γρήγορα αποτελέσματα. Εξετάσεις αίματος στο σπίτι - Γρήγορα αποτελέσματα

Το ιατρικό διαγνωστικό κέντρο Λευκωσίας «Προμηθέας» αναλαμβάνει δωρεάν τη διεξαγωγή εξετάσεων αίματος στο σπίτι ή το γραφείο.

Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο ανάλυσης αιματολογικών εξετάσεων που διασφαλίζει αξιόπιστα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο με χρήση συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας στον κλάδο των ιατρικών εργαστηριακών εξετάσεων, με αυτοματοποιημένες μεθόδους και ψηφιακή επεξεργασία δεδομένων.

Η σύγχρονη τεχνολογία, σε συνδυασμό με την επιστημονική μας ομάδα, που απαρτίζεται από έμπειρους κι εξειδικευμένους ιατρούς και χημικούς βιολόγους, κάνουν το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας την πρώτη σας επιλογή για κάθε είδους εργαστηριακές ιατρικές εξετάσεις στην Κύπρο. Κλείστε σήμερα ραντεβού για αιμοληψία στον χώρο σας στη Λευκωσία.

Τι Εξετάσεις Μπορούν να Γίνουν Κατ’ Οίκον;

Όλες οι εξετάσεις αίματος και ούρων που επεξεργάζονται κι αναλύονται στο κλινικό εργαστήριο του διαγνωστικού κέντρου Λευκωσίας Προμηθέας μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω της υπηρεσίας της κατ’οίκον αιμοληψίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

Για Ποιον Είναι η Κατ’ Οίκον Αιμοληψία;

Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας στη Λευκωσία εξυπηρετεί με κατ’ οίκον αιμοληψία τους ακόλουθους εξεταζόμενους:

Προετοιμασία για Κατ’ Οίκον Αιμοληψία

Ο εξεταζόμενος που πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις αίματος πρέπει να κάνει την απαραίτητη προετοιμασία πριν τη λήψη δείγματος, η οποία περιλαμβάνει συνήθως τα εξής:

Αφού ακολουθήσετε τη σωστή προετοιμασία, ένας έμπειρος αιμολήπτης του διαγνωστικού κέντρου Προμηθέας θα έρθει στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού για να πάρει το δείγμα αίματος ή άλλων βιολογικών υγρών που έχετε συλλέξει προς εξέταση κι ανάλυση.

Κατ’ Οίκον Αιμοληψία στο Διαγνωστικό
Κέντρο Λευκωσίας Προμηθέας

Εργαστήριο

Το εργαστήριό μας προσφέρει έγκυρα και πιστοποιημένα αποτελέσματα σε ολόκληρο το φάσμα των ιατρικών εργαστηριακών εξετάσεων και φέρει πιστοποίηση ISO 9001:2015.

Τεχνολογία

Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονους αναλυτές, νέες τεχνολογίες και διαπιστευμένες μεθόδους για την παροχή έγκυρων αποτελεσμάτων.

Ομάδα Προμηθέα

Η ομάδα μας ακολουθεί αυστηρά πρωτόκολλα για τη λήψη και την επεξεργασία κλινικών δειγμάτων αίματος μέσω των οποίων ανιχνεύονται δυσλειτουργίες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αιμοληψία

Η αιμοληψία γίνεται σε ειδικά εξοπλισμένο χώρο του διαγνωστικού κέντρου, ενώ το προσωπικό μας είναι πάντα δίπλα σας για να νιώθετε ασφάλεια και ηρεμία, απαλύνοντας τυχόν συναισθήματα φόβου ή άγχους.

Διαγνωστικό Κέντρο

Εμπιστευτείτε το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας για τις αιματολογικές εξετάσεις σας στη Λευκωσία Κύπρου.

Έμπειρο Προσωπικό

Η λήψη δείγματος διενεργείται από εξειδικευμένο προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία κι ευχάριστη πάντα διάθεση.

Γρήγορα Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων είναι έτοιμα μέσα σε 24 - 48 ώρες, ανάλογα με τον τύπο της εξέτασης.

Αξιόπιστες Μετρήσεις

Η ανάλυση δειγμάτων διενεργείται με σύγχρονους αναλυτές και πρωτοποριακό λογισμικό για μέγιστη ακρίβεια αποτελεσμάτων.

Εξατομικευμένη Εξυπηρέτηση

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά, κάνοντάς τον να νιώσει ήρεμος κι ασφαλής κατά τη λήψη του δείγματος.

Οι αιμοληψίες και η λήψη κλινικών δειγμάτων πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 6 πμ έως τις 7 μμ, και το Σάββατο από τις 7 πμ έως τις 12 μμ.

Η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον κάθε ασθενή ξεχωριστά, κάνοντάς τον να νιώσει ήρεμος κι ασφαλής κατά τη λήψη του δείγματος.

Το εργαστήριό μας προσφέρει έγκυρα και πιστοποιημένα αποτελέσματα σε ολόκληρο το φάσμα των ιατρικών εργαστηριακών εξετάσεων και φέρει πιστοποίηση ISO 9001:2015.

Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας βρίσκεται στην οδό Γεώργιου Γρίβα Διγενή 36Β, στον ισόγειο χώρο.

Εξετάσεις στον Προμηθέα με Παραπεμπτικό ΓεΣΥ

Για να κάνετε τις εξετάσεις σας στο διαγνωστικό μας κέντρο στη Λευκωσία θα πρέπει να έχετε παραπεμπτικό από το ΓεΣΥ και την ταυτότητά σας μαζί σας.

Το παραπεμπτικό του ΓεΣΥ για εργαστηριακές εξετάσεις έχει διάρκεια 6 μήνες.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την κατ’ οίκον αιμοληψία

Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας προσφέρει κατ’ οίκον αιμοληψίες σε όλες τις γειτονιές της Λευκωσίας, συμπεριλαμβανομένων:

  • Στρόβολος
  • Έγκωμη
  • Κέντρο Λευκωσίας
  • Αγλαντζιά
  • Άγιος Αντώνιος
  • Χρυσελεούσα
  • Ακρόπολη
  • Δασούπολη
  • Άγιος Δομέτιος
  • Παλλουριώτισσα

Ασθενείς που είναι ασφαλισμένοι στο εθνικό Γενικό Σύστημα Υγείας της Κύπρου (ΓεΣΥ) χρειάζονται παραπεμπτικό από τον γιατρό τους για να κάνουν τις εξετάσεις τους δωρεάν ή με τη συμμετοχή που αναγράφεται στο παραπεμπτικό.

Για να κλείσετε ραντεβού για κατ’ οίκον αιμοληψία ή παραλαβή βιολογικών δειγμάτων (π.χ. δείγμα ούρων) στη Λευκωσία, καλέστε στο +357 22322200. 

Η ομάδα του διαγνωστικού κέντρου Λευκωσίας Προμηθέας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα, οργανώνοντας την αιμοληψία στο σπίτι σας, την μέρα και ώρα που σας βολεύει.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας μπορούν να σας σταλούν ηλεκτρονικά ή να εξουσιοδοτήσετε κάποιον οικείο σας ώστε να τα παραλάβει από το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη γραμματείας μας στο +357 22322200.

Scroll to Top