Σχετικά Με Εμάς

Εγγυημένα αξιόπιστα & γρήγορα αποτελέσματα

Διαγνωστικό Κέντρο Προμηθέας

Το διαγνωστικό κέντρο Προμηθέας στην πρωτεύουσα της Κύπρου διενεργεί ένα μεγάλο φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων (check up) μικροβιολογίας, εξετάσεων αίματος, βιοπαθολογίας, καθώς κι απεικονιστικές εξετάσεις, όπως ακτινογραφίες, υπέρηχοι και ηλεκτρομυογραφήματα.

Διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εγγυάται την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην παρατείνεται η αγωνία των εξεταζομένων.

Στην καρδιά των υπηρεσιών μας βρίσκεται ο κάθε εξεταζόμενος ή ασθενής, τον οποίον υπηρετούμε με συνέπεια, ήθος κι ενσυναίσθηση.

Η Γνώση Είναι Η Καλύτερη Πρόληψη

Check-Up Υγείας

Τα προληπτικά check-up υγείας ανιχνεύουν και βοηθούν στην αξιολόγηση:

Κάνε τις εξετάσεις σου άμεσα και προστάτευσε την υγεία σου!

Η Ομάδα μας

Γνωρίστε την έμπειρη & εξειδικευμένη ομάδα του Προμηθέα

Ακτινολογικό Λευκωσία

Το ακτινολογικό εργαστήριο του Προμηθέα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ακτινολογικών εξετάσεων σε όλες τις περιοχές του σώματος.

Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα ψηφιακά μηχανήματα που εγγυώνται την ασφάλεια των εξεταζομένων και του προσωπικού. Τα μηχανήματα αυτά επεξεργάζονται την εικόνα, την αποθηκεύουν σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και αναλύουν τα αποτελέσματα με μεγάλη ακρίβεια.

Το ακτινολογικό τμήμα του Προμηθέα πλεονεκτεί ως προς τα εξής:

Τι λένε για μας

Διαβάστε εδώ τι λένε οι ίδιοι οι εξεταζόμενοι για τις υπηρεσίες μας

Χημείο Λευκωσία

Το χημείο του Προμηθέα είναι πιστοποιημένο κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001.

Είναι στελεχωμένο από καταξιωμένους βιοχημικούς με μεγάλη επιστημονική κατάρτιση και μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο τους.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας του Διαγνωστικού Κέντρου Προμηθέας;

Πάντα θέλουμε να συνεργαζόμαστε με αξιόλογους επαγγελματίες. Εάν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της ομάδας του Προμηθέα στείλε μας το βιογραφικό σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα μας είναι ευχάριστη, φιλική, έμπειρη, και οι υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των εξεταζομένων.

Εάν ενστερνίζεσαι τις αξίες μας και θες να συμβάλλεις στο όραμά μας να παρέχουμε υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών στην Κύπρο, σε περιμένουμε!

Scroll to Top